Coaching pentru ingineri și specialiști IT

Parte a iniţiativei Oameni potriviți la locul potrivit,

programul ’Coaching pentru ingineri şi specialişti IT’ este un demers de dezvoltare personală care se adresează în mod special inginerilor şi dezvoltatorilor din domeniul IT.

Pentru inginerul sau specialistul IT – bine pregătit să rezolve probleme tehnice – marea provocare într-o companie este să relaţioneze, să comunice, să gestioneze stresul, complexitatea interacţiunilor, să lucreze în echipă şi nu în ultimul rând să îşi păstreze sănătatea şi starea de bine. Astfel el sau ea devine o resursă foarte valoroasă pentru ceilalţi şi pentru organizaţie.

’Coaching pentru ingineri şi specialişti IT’ este un program aparte în urma căruia ieși transformat. Afli lucruri noi şi interesante despre tine, despre valorile tale şi felul în care te motivezi, despre mediul tău de lucru, despre relaţionare, comunicare şi potenţialul tău care aşteaptă să fie valorificat. Afli despre cum devii cea mai bună variantă a ta, contribui la succesul echipei, iar tu și organizația din care faci parte prosperă.

Programul utilizează o metodă interdisciplinară, integrativă, bazată pe cele mai recente descoperiri din neuroștiințe, cu rezultate predictibile, repetitive și validate științific.

Detalii la cerere: ligia.cremene@yahoo.com

© Ligia Cremene 2016                    Material protejat de drepturi de autor.
Advertisements