Despre mine

_FLS0781

Ligia Cremene

Professional Coach

Consultant de resurse umane și dezvoltare organizațională

Conf. dr. ing. la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

ro.linkedin.com/in/ligiacremenechanger

Ligia_Cremene_ Résumé

Însoțesc oamenii în proiectele lor de dezvoltare personală și profesională, prin sesiuni de coaching individual și de echipă. Lucrez cu oameni din companii și start-up-uri pe teme de: motivare, performanță, creativitate & inovare, sănătate, echilibrare emoțională, gestionarea blocajelor și conflictelor, echilibrul viață profesională – viață personală, gestionarea relațiilor cu colegii, gestionarea stresului, auto-educație, leadership, optimizarea și accelerarea proceselor în curs, managementul carierei, orientare profesională, conducerea echipei, motivarea echipei, luarea de decizii, managementul schimbării, comunicarea clară a obiectivelor, comunicarea clară a feedbackului, clarificarea viziunii și a obiectivelor.


Terapeut certificat în metoda Kutschera-Resonanz® și hipnoză ericksoniană, parteneră a Institutului Kutschera din Viena.

Lucrez cu oameni care îşi asumă creşterea şi care vor o schimbare conştientă. Cu oameni care înţeleg că schimbarea este un proces – uneori presărat cu elemente magice, revelaţii şi clicuri existenţiale – totuşi un proces.

Cred că, atunci când oamenii îşi trăiesc sensul, fericirea e subsumată. Individul şi comunitatea sunt sănătoşi şi prosperă. Sensul meu aici este să îi ajut pe oameni să se elibereze de zgura experienţelor negative, să-şi recunoască potenţialul, să-şi înţeleagă rolul în întregul din care fac parte, să reînveţe să strălucească şi să se bucure.

Abordarea mea este una interdisciplinară, integrativă, bazată pe cele mai recente descoperiri din neuroştiinţe. Ajut oamenii să se descopere în profunzime, să-şi deblocheze potenţialul şi să-şi trăiască viaţa cu sens.

Cred că orice poate fi transformat şi că, acum mai mult ca oricând, este nevoie de oameni potriviţi la locul potrivit.

Lucrez cu clienții pe teme de optimizare personală și relațională, managementul schimbării, motivație, educație și creativitate, sănătate, echilibrare emoțională, orientare profesională, recuperare psiho-emoțională post-traumă, eliminare ticuri, fobii.


Ligia_Cremene_ Résumé_2018

Diplome recunoscute de

ICO (International Coaching Organisation)

ÖVNLP – Uniunea Austriaca pentru NLP
DVNLP – Asociatia Germana pentru NLP
SWISS NLP (Verband Swiss NLP)
Grinder Association

Certificat MIT Sloan School of Management, USA  – Intelligent Teams & Networks. Communication and Collaboration in the Digital Age.

Coach & Master Practitioner certificat în metoda Kutschera-Resonanz®

Masterat, Psihologia Resurselor Umane și Sănătate Organizațională, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Bert Hellinger Institute The Netherlands
System Dynamics in Organizations/ Systemic Interventions Facilitator.

 sigla_transparent__

 

Advertisements

One thought on “Despre mine

  1. Buna ziua!
    Sunt directorul scolii Seven Hills Inetrnational School din Iasi si as dori sa discut cu cineva despre programul pe care il derulati la Cluj! As aprecia daca am putea avea o conversatie telefonica sau macar pe email! Multumesc mult!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s